Computer

 

Computer Software
Danmarks hub med software i alle kategorier. Næsten alle titler kan downloades gratis og prøves inden et evt. køb foretages. Der findes også spil og programmer af typen freeware, som altså er helt gratis at downloade og bruge.

 

Power – Køb alt til din PC online
Power er hurtigt blevet et af de største og mest brugte butikker til når der skal købes nyt hardware, så som computere og iPads. Køb computere og tilbehør let og billigt online hos Power.

 

The pages of Thomas Thomsen
The pages of Thomas Thomsen MadLab Tesuji Solver – a Go program for solving capture problems Computer Go Publications Claire Mail address: tg3ebly02@sneakemail.com

 

Programmer til din computer

DLC.dk eller Download Central, som det var kendt som førhen, er i særdeleshed kendt for deres fine udvalg af programmer til computere. Prøv og brug programmer gratis eller køb den fulde version på DLC.dk.

 

EDB Prisers computer sektion
En fremragende prissammenlignings-side. Denne underside til EDB Priser fokuserer på computerpriser og på priser til tilbehør dertil. Kan anbefales at bruge før ethvert køb af hardware.

 

Laptop computer blog
Den kendte danske side om bærbare computere, LaptopWorld.dk, skriver her hyppigt om forskellige emner relateret til mest bærbare computere men også diverse relateret tilbehør, blødt som hårdt.

 

Wuptis computersalg
Wupti er endnu en af de helt store spillere inden for salg af computere. I denne undersektion af deres butik præsenteres deres flotte udvalg af stationære computere og andet relateret, som bærbare computere m.v.