Vi er mange, der går med drømmen om at komme i gang med at spille poker. Et spil med chancer for store gevinster på meget kort tid. Et spil, vi har adgang til på nettet. Poker er kendt for at være et spil, der er nemt at lære, men svært at mestre. Der er mange aspekter i poker udover at være opmærksom på de tekniske regler. Spillet handler i høj grad om statistik, signalering og ikke mindst mod. Et kortspil med mange forskellige variationer. De har alle det tilfælles, at de kræver iskolde spillere, som er villige til at tabe penge for at vinde den store gevinst. Her på siden har vi samlet en kort guide til pokerhænder. Med andre ord en begyndelse til spillets taktiske element. Vi skal bruge viden om vores pokerhånd til at udregne statistisk og signalere kropssprog til vores modstandere.

Bliv den bedste til poker

Poker kan spilles i mange sammenhænge. På kasinoet, i stuen med vennerne eller et helt tredje sted. Spillet er meget simpelt i sit omfang, da det eneste vi behøver er et sæt kort. Reglerne er ganske simple, da vi ikke får mere end fem kort på hånden pr. runde.  Det handler om at mestre, hvad de få kort kan føre frem til, og hvad man strategisk skal signalere til sine modstandere. Poker handler om at vinde spillet. Den samlede gevinst, når alle andre spillere er slået ud. Ikke den enkelte runde. Det er derfor vigtigt, at vi ved, hvornår vi skal satse, og hvornår vi skal melde os ude af en runde.

Internettet er rigt på guides til pokerhænder

Der er mange guides på nettet til at spille poker. Udvalget er stort, og vi kan med fordel besøge flere af disse sites for mest mulig information. Hotjug poker er en af siderne på nettet, hvor vi kan lære om pokerhænder fra start til slut. Her kan vi bl.a. læse om statistik med hensyn til en given hånd. Hvor ofte vinder kombinationen i et typisk spil med seks spillere? Spørgsmål, som kan hjælpe os til at guide vores beslutninger, når vi sidder i det næste spil poker med vennerne. Vi kan bl.a. også læse om andre tricks i forhold til at spille strategisk poker. På den måde gør du det svært for dine modstandere at aflæse dig. En vigtig faktor i spillet. At du igennem et adfærdsmønster kan opildne eller skræmme dine modstandere til at spille på en bestemt måde. Det er vejen til succes i poker.

Vores muligheder for at lære mere

Poker tager en menneskealder at mestre i dybden. Vi kan med andre ord blive ved med at udvikle os i spillet. En af måderne, hvorpå vi kan blive ved med at forbedre os, er gennem flere søgninger på nettet. Det er samtidig gennem erfaring med spillet. At udforske flere mulige spillestile samt tips og tricks til pokerhænder – se bl.a. et andet perspektiv på en guide til pokerhænder her. Det handler om at blive ved med at øve sig. At kende til de forskellige pokerhænder er blot den spæde start på vores karriere.