Bliv anonym op internettet med din helt egen private netværksforbindelse, hvilket gør sin oplevelse på internettet enkel og sikker på samme tid.

En af de helt store problemer ved at surfe internettet er, at der hele tiden er nogen, der forsøger at få fat i dine personlige data. Her kommer CyberGhost ind i billedet, da de som VPN-tjeneste har det store formål at hindre dette.

CyberGhost er baseret på OpenVPN-protokollen med SSL-kryptering. Det giver dig mulighed for at navigere på internettet med et sikkert virtuelt og privat netværk. Der bliver helt automatisk skjult dataoverførsler, brugerhandlinger og placeringer, og du kan dermed føle dig helt anonym.

Læs mere om CyberGhost

Brug af CyberGhost

Hvis du gerne vil bruge CyberGhost, så skal du først oprette en konto. Efter du kat indtastet dine legitimationsoplysninger, kan du få adgang til din computers IP-adresse og de abonnementsrelaterede informationer. Hvis du også ønsker at oprette et privat netværk, så skal du helt enkelt bare klikke på ’Opret forbindelse til VPN’ Og voila, så er det sket.

Det kan være fristende selv at vælge den server, som du vil oprette forbindelse ved hjælp at sektionen ’Serverliste’. Men det er mest optimalt, hvis du lader CyberGhost gøre arbejdet for dig. Her skal det nævnes, at du kun kan få adgang til servere, der befinder sig i Tyskland.

Når du endelig er nået til det trin, hvor du er tilsluttet, kan du se din nye IP-adresse og finde din egen placering under ’Serverkort’. Efter dette kan du bruge internettet lige, som du plejer, men nu kan du gøre det uden bekymring for, at nogen stjæler sine private data, uden du bemærker det.

Alt det du får adgang til

Med CyberGhost får du adgang til en bred vifte af abonnementsplaner, der er egnede til alle brugerkategorier. Her kan det for eksempel være relevant at bruge den gratis plan til korte sessioner. Den betalte version er mest relevant, hvis du skal have adgang til flere servere, der deles i flere lande.

Du får også nogle ekstra funktioner med softwaren, så du kan forbedre forbindelsessikkerheden yderligere. Softwaren sørger for at slette diverse browser-cookies og browser-historik.

Konklusion

Som konklusion kan det snildt siges, at CyberGhost er et utrolig stærkt værktøj til beskyttelse på internettet. Det sletter automatisk dine stier, mens du befinder dig online.

Hvis du går og frygter, at dine personlige data bliver stjålet uden, at du er bevidst om det, så kan CyberGhost let slippe dig for denne bekymring. Det er sjældent, at man får taget sig sammen til at downloade programmer som dette, men ofte viser det sig, at det er en af de bedste beslutninger nogensinde.

Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde, at du gør noget godt for din egen sikkerhed på internettet. Det er altid rigtig ubehageligt, hvis der sker noget, for det er ude af dine hænder, hvis dine data først er kommet ud til de forkerte.

Så gør endelig dig selv den tjeneste at skaffe en god VPN-tjeneste som denne. Det er hurtigt og effektivt.