Selvom der er lang tid til jul, er det vigtigt at starte i god tid med at arrangere firmajulefrokosten. Der kan nemlig være ret meget at tænke på, hvis I er mange mennesker, hvilket ofte er tilfældet i større virksomheder. Og der kan være mere at planlægge end man lige tror. Det gælder både sted, mad, aktiviteter osv. I skal desuden også booke i meget god tid, hvis I skal have andre til at planlægge eventet for jer. Derfor er det bare med at komme i gang. Vi har her samlet tre gode råd til, hvad I kan lave til lige netop jeres julefrokost, så det bliver en aften, I aldrig glemmer.

Hold jeres egen “Masterchef”-dyst
Intet bringer folk tættere sammen som at lave mad i hinandens selskab. Lav en anderledes julefrokost ved at lave jeres helt egen Masterchef-dyst. På den måde kan I blive bedre til at lave mad, samtidig med at I får en sjov og anderledes julefrokost. Der er flere steder, hvor I på forhånd kan få det hele arrangeret. To eksempler kunne være Timm Vladimirs Køkken og Meyers Madhus. Hvis I eksempelvis tager et madkursus i Timm Vladimirs Køkken, kan I få en teambuilding aktivitet, hvor maden er omdrejningspunktet. På den måde kan I lave maden til julefrokosten.

Lad gæsterne lave playlisten

Hvis I holder jer til den lidt mere traditionelle julefrokost, som I selv skal arrangere, kan det være en god idé at lave nogle anderledes lege eller indslag for at gøre aftenen speciel. I kan for eksempel lade et stykke papir komme rundt på julebordet og få alle de deltagende til at skrive deres yndlingssange på playlisten. På den måde bliver playlisten anderledes og samtidig personlig for hver enkelt gæst, og I slipper ovenikøbet for at stå for at finde sange selv. Nu, hvor I er tidligt ude, kan I også bede dem sende ønsker til jer inden festen, så I, allerede inden de kommer, kan lave et miks af yndlingssangene. I kan også kombinere det med en lille leg, hvor man eventuelt skal gætte, hvem der har ønsket sangen, eller lave en julemusikquiz, der udelukkende består af julesange. Så er I sikre på, at I får en sjov og musikalsk julefrokost med gæsternes egne input.

Få en arrangeret julefest med et tema

Hvis det alligevel er for meget at arrangere alene, kan man sagtens uddelegere opgaven til nogle, som ved, hvad de laver. Så er der også bedre mulighed for at gøre det endnu mere specielt og anderledes, end hvis I skulle arrangere det selv. Hvis I skal have et fuldt ud arrangeret julefrokost event, kan I eksempelvis hyre Midgaard Event, som både pynter, serverer, underholder og får hele aftenen til at blive fantastisk. Her har I muligheden for at vælge sjove og anderledes temaer til julefrokosten. Det kunne for eksempel være en julefrokost med mordmysterie, James Bond tema eller Den Gale Julestue. På den måde kan I skræddersy en fest med lige det, I gerne vil have, herunder fri bar, komiker, band, DJ, mad osv.