Kvinder er ikke de eneste, der går op i tøj og mode. Mange mænd går op i deres stil, og med god grund. Herremode er for alvor begyndt at bryde igennem i alle forretninger, og ikke kun hos de helt store modehuse.

Når det ikke kun er de største modehuse der laver moderigtigt tøj til mænd, men også de mere budgetvenlige forretninger, giver det i højere grad helt almindelige mænd mulighed for at klæde sig moderigtigt på. Vi har samlet denne sæsons hotteste tendenser inden for herremode, så du kan blive inspireret til at opgradere din garderobe med sæsonens bedste køb.

De brede bukser er in

1970’erne har for alvor inspireret modebilledet, og derfor ses denne stil over alt. De bredbenede bukser har været populære til kvinder i et par sæsoner, men nu er de brede bukser for alvor også ved at blive populære til mænd. De stramme bukser bliver skiftet ud med en mere bred og baggy model, og dette er ikke kun moderigtigt, men også langt mere komfortabelt at bære.

Bomberjakker i alle afskygninger

Oprindeligt blev bomberjakker båret af mændene i det amerikanske luftforsvar, men bomberjakkerne har nu indtaget modebilledet med stor stil. En bomberjakke er den perfekte sommerjakke, da den er let og luftig på de varme dage, men samtidig kan styles med en varm trøje indenunder på de koldere aftener. Denne sæson ses bomberjakker i alle afskygninger, både i korte modeller, lange modeller og med fedt print. Det er især populært med kinesisk print på ryggen, hvor motiver som blandt andet tigre, bambus og drager pryder jakkerne.

Sandaler til mænd

Før i tiden sås sandaler primært på kvinder eller på mandlige pædagoger, og det var bestemt ikke noget, der sås i modebilledet – men dette er der ved at blive lavet om på. Sandaler er for alvor ved at blive in til mænd, og med god grund. Med den rigtige styling er sandaler super fede, og de er behagelige at bære i sommervarmen. Særligt de klassiske klipklapper fra Birkenstock ses i høj grad på både mænd og kvinder.

Fede statement T-shirts

T-shirts har altid været populære til mænd, men nu er de for alvor begyndt at pryde modebilledet som et modeelement i sig selv. Særligt de såkaldte statement T-shirts ses over alt, og med god grund. En statement T-shirt er en T-shirt med et fedt budskab, et logo eller en broderet detalje, som kan bruges til enhver lejlighed. Denne type T-shirts bruges som en selvstændig beklædningsgenstand, som er med til at gøre outfittet cool og moderigtigt, og særligt her til sommer ses de populære statement T-shirts kombineret med et par fede shorts og et par sandaler.