Står du overfor at skulle flytte hjemmefra for første gang? Måske bare flytte, indrette din stue på ny eller en lignende situation? Så er gode råd dyre, når det kommer til boligindretningen. Det kan virkelig være en jungle at finde frem til, hvordan indretningen bliver bedst, funktionel og pæn at se på. Når boligindretningen samtidigt skal afspejle din personlige stil, og vise hvem du er, kan det være noget af et projekt.

For at hjælpe dig på rette vej til at skabe din nye drømmebolig, får du her nogle gode råd til at indrette din bolig, så den afspejler dig og det, du vil signalere gennem din boligindretning.

Gennemgå det du allerede ejer

Uanset om du er ny-udklækket student eller garvet boligejer, har du helt sikkert allerede en del ting, du kan tage med din i din nye boligindretning. Når du vil finde den stil, du vil køre det, du skal indrette i, kan du altid tage udgangspunkt i det, du allerede ejer. Der var jo en grund til, at du kunne lide det så meget, at du købte det, ikke?

Hvis ikke din smag har ændret sig for meget siden, du indrettede sidst, kan du fint holde dig til den stil, du allerede har. Så kan du bare ”spice” den op med et par nye boligfund, et nyt tæppe eller måske en hel ny sofa? Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vælger at gøre – bare du bliver tilfreds med det hjem, du skaber!

Undersøg udvalget af boligindretning

Det bedste at gøre, når man skal indrette på ny, er at søge inspiration til din boligindretning. Når du bliver inspireret af de løsninger andre har lavet i deres boliger, popper der helt automatisk en masse gode ideer op i hovedet på én.

Du kan for eksempel søge inspiration til din boligindretning på en webshop, som sælger ting, du er vild med. Prøv at se, om du kan genskabe det, du ser på webshoppen i dit eget hjem. Fordelen ved at søge inspiration på en webshop er, at det er super nemt at købe den eller de ting, du bare eje.

Når du ved, hvad du kan lide og har undersøgt, hvad andre har gjort, bliver det meget nemmere at indrette din drømmebolig – fordi du har et mål at gå efter.

 

Indret med plakater på væggene

Når du skal indrette på ny, kan du overveje at anskaffe dig nogle plakater. Pæne plakater på væggene kan virkelig være prikket over i’et som gør, at din boligindretning er super lækker.

For at få et moderne touch i din boligindretning kan du shoppe moderne plakater, som afspejler den tid, vi lever i. Det giver din indretning et fortjent ungdommeligt pust og vil helt sikkert få komplimenter af besøgene gæster.

Plakater på væggene er virkelig det, der fuldender din indretning. Når du vælger en plakat, der automatisk trækker øjnene til sig, kan du vælge at tone ned for indretningen omkring plakaten, så den virkelig kommer til sin rette magt.