Har sygdommen ramt dig? Så oplever du sikkert hurtigt, at det kan være noget så kedeligt at ligge syg derhjemme i sengen. Heldigvis er der hjælp at hente lige her. I dette indlæg finder du nemlig tre gode idéer til ting, som du kan lave, selvom du er syg. Idéerne er for alle uanset køn og alder, så der er ingen undskyldning for ikke at læse med videre.

Læs med, og find ud af, hvordan du kan underholde dig selv, næste gang du er syg.

Fordyb dig i en spændende bog

At fordybe dig i en god og spændende bog er første forslag til, hvad du kan lave på en sygedag. Mange har sjældent tid og overskud til at sætte sig ned for at læse i en bog, når det er hverdag, og derfor er det en oplagt mulighed at gøre det, når du er syg. Du skal jo alligevel slappe af og hvile din krop, hvilket du sagtens kan gøre, mens du læser.


Der findes et hav af forskellige gode bøger på markedet. Der er bøger til børn, til teenagere og til voksne. Faglitteratur og skønlitteratur. Det handler med andre ord bare om at give dig i kast med en bog, så du kan fordybe dig i et andet univers, mens du giver din krop den nødvendige ro.

Se en masse gode film eller serier

En anden oplagt ting at lave, når man er syg, er at sætte en god film eller serie på fjernsynet. Hvis du alligevel ligger i sengen eller på sofaen og slapper af, kan du ligeså godt sætte noget på skærmen, så du kan blive underholdt.

Hvis du er løbet tør for idéer til, hvad du kan se af gode film, så kan det anbefales, at du ser Jurassic park-filmene. Disse film omhandler et katastrofalt forsøg på at skabe en temapark bestående af klonede dinosaurer. Hvis du er til dinosaurer og spænding, så er disse film lige noget for dig. Du kan leje eller købe Jurassic park nemt og billigt hos blockbuster.dk.

Husk at forkæle dig selv og slappe af

Når du bliver syg, er det ofte et tegn på, at din krop trænger til at ro og afslapning. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du sørger for at slappe af, når du er syg. Det hjælper ikke noget, at du farer rundt og laver alle mulige ting. Dette vil nemlig typisk blot forlænge dine sygedage.


Derfor skal du give dig selv lov til at slappe helt af og komme helt ned i gear. Lad dig ikke stresse af alle de ting, du ikke når, men fokuser i stedet på, hvad det er, din krop og dit helbred har bedst af. Du skal med andre ord slå benene op, lave en kop varm te og lægge dig under dynen.

Husk desuden at drikke en masse vand, når du er syg, da dette er med til at lindre nærmest alle sygdomme.

Til sidst er der ikke mere tilbage at sige end: God bedring.