Moderne kassesystemer er i dag online. Det er de, fordi der er mange dele, der skal arbejde sammen, og fordi et kassesystem kan meget mere end at tage imod betalinger.

Ud over at tage imod betalinger skal systemet også kunne understøtte det daglige regnskab og lagerstyringen. Derfor har du brug for et avanceret system, som kan leve op til de forventninger, som en moderne butik kan have til et kassesystem.

Et POS-kassesystem

De synlige og fysiske dele af et moderne kassesystem er dem, som befinder sig der, hvor betalingen foregår. Altså på det sted ved kassen, hvor kunden står og betaler. De kaldes med en forkortelse for POS. Det står for Point Of Sale.

Hele POS-systemet består for eksempel af følgende enkeltdele:

  • En kortlæser
  • En pengeskuffe
  • Et tastatur
  • Et kundedisplay
  • En bonprinter med en papirrulle i
  • En stregkodescanner

Til at forbinde nogle af delene kan det være nødvendigt med diverse kabler. Der skal også være kabler til strømforsyningen til maskinerne. Det kræver noget plads og noget teknisk snilde at få hele dette arrangement placeret korrekt og lagt kablerne, så de hverken er til gene for kunderne eller for medarbejderne.

Lær at betjene et kassesystem

Det er vigtigt, at medarbejderne bliver sat grundigt ind i, hvordan sådan et kassesystem fungerer. Du skal lære at scanne varernes stregkoder eller taste varerne ind, hvis koden ikke kan læses, eller der er rabat på varen, som ikke er lagt ind i systemet og så videre.

Det er vigtigt, at kunden får en bon, hvis det ønskes. Bonrulles skal udskiftes, der skal gives penge tilbage, og der skal tjekkes, om kortbetalingen er gået igennem.

Der er også mange arbejdsopgaver forbundet med den del af kassesystemet, som foregår i butikkens baglokale eller på kontoret. Her står den computer, som hele kassesystemet er koblet op på. Det kræver også en vis indsigt at kunne betjene den. I dag skal du også være i besiddelse af nogle gode it-kundskaber for at kunne betjene et moderne kassesystem i alle dens dele.

At vælge det rette POS-system

Når du står for at skulle vælge en pakke af dele til dit POS-system, så kan du med fordel kontakte firmaet, Delfi, som kan assistere dig i det valg. De vil kunne give dig rådgivning i forhold til det system, som vil passer perfekt til netop din butik. De vil også kunne skræddersy den bedste løsning for dig.

Du kan for eksempel se på deres bud på nogle rigtig gode og fremsynede POS-kassesystemer. Med dem vil du få et godt og velfungerende kassesystem, som samtidig er fremtidssikret. Det vil sige, at du undgår, at dit kassesystem i løbet af kort tid ikke er helt up to date.

Delfi har fingeren på pulsen i forhold til udviklingen inden for alt, hvad der har med POS-kassesystemer og lignende elektronik til brug i butikker. Du kan derfor roligt sætte din lid til, at du får god og personlig betjening hos dem. Og at du bliver udstyret med et kassesystem, som du er godt tjent med.