Har vinteren også sat sine præg på dig? Kulden sætter sine spor på huden og ikke mindst på humøret. Det kan være svært at være den bedste udgave af sig selv, når man er energiforladt og er gået i stå med sin stil og udseende. En makeover er den ultimative selvforkælelse! Vi guider dig til, hvordan du får selvtilliden igen.

Klæd dig på efter din kropstype

Tøj har en stor indflydelse på dit selvværd. Det første mange gør, når de er idéforladt med hensyn til deres tøjvalg, er at iklæde sig stort klasket tøj. Dette er et klart no-go. Det er vigtigt, at du iklæder dig tøj, som har det helt rigtige snit og pasform, som netop passer til din figur. På den måde får du skabt den perfekte balance mellem din krops proportioner.

Timeglasset:

Timeglassets figur bliver også kaldet for ”den feminine krop”. Timeglasset er kendetegnet ved personer med en stor barm samt bagdel. Ofte laver personer med en timeglasfigur fejlen at iklæde sig stort tøj. Dette vil blot gøre, at man syner større end hvad man egentlig er. Folk med en timeglasfigur burde i stedet gå efter:

 • Tætsiddende nederdele, som går til knæet
 • Kjoler som har centrerer taljen
 • Korte halskæder, som tager blikket væk fra den store barm
 • Bluser med stor og blød udskæring fremfor dybe udskæringer

Pæreformet:

De typiske træk, som en person med en pæreformet figur er større lår og bagdel, hvor overkroppen er lille. Folk med en pæreformet-figur burde iklæde sig:

 • Brede bukser, som ikke strammer over lårene
 • Stropløse kjole, helst med en peplum-effekt (bred forneden)
 • Langskaftede støvler til lige under knæet – helst med bred hæl

Æbleformet:

Æbleformet er folk, som har en rund figur. Her er kendetegnene større mave og en flad bagdel. Når en æbleformet person skal iklæde sig, bør de undgå fokus på maven. Her er tøjet de skal gå efter:

 • Flotte løse bluser med en dyb udskæring
 • Kjoler som slutter over knæet
 • Sko med kilehæl – undgå støvler
 • Lavtaljede bukser

Og vigtigst af alt – husk nu, at et godt udseende ikke afhænger af din størrelse. Invester i dig selv og køb tøj af god kvalitet. Americandreams.dk er blandt de bedste på tøjmarkedet og har noget til alle kropstyper.

 

Foryng dig selv

Når du nu har fået helt styr på, hvad du skal iklæde dig, mangler du blot resten af kroppen. Har du altid været ked af noget i dit ansigt – så er det på tide, at få gjort noget ved det! Er du ked af dine læber eller har hverdagens stress sats sine præg i form af en såkaldt ”bekymringsrynke”? Så kan en restylane eller juvéderm behandling hjælpe dig til at få et selvtillidsboost. En behandling med disse består af produkter med vand og sukker. Hos CeriX har det et motto, ”Hos CeriX har vi mange års erfaring, og sikrer dig altid et naturligt resultat, som passer til din alder, men harmonere med den måde du føler indeni”. Så du skal ikke være bange for, at du ikke får et naturligt resultat. Så hvis du træt af noget ved dit ansigt, skal du ikke tøve med at prøve restylane.

Trænger du til mere fornyelse i hverdagen, kan du med fordel tjekke quinde.dk ud. Her er der en række guider og tips til, hvordan du forbedrer din hverdag.