Når du skal skrive noget rigtig godt content, er der mange ting, du skal forholde dig til. Og du har sikkert været igennem de mange forskellige guides og vejledninger, som der findes både i bogform og online for at du kan få lagt så meget viden bag, som det overhovedet er muligt.

Der er mange råd

Og når det så er sagt, så er det næsten umuligt at komme i besiddelse af alt den viden, som der findes om content. Der findes et hav af forskellige guides, og derfor er det svært at beslutte sig for, hvilke man skal følge, hvilke der er forældede, og hvilke der simpelthen bare aldrig nogensinde har virket.

Gør dig nogle erfaringer

Du er derfor ofte nødt til at forsøge dig frem for at finde ud af, hvilke råd som du bør følge. For det er nemlig også forskelligt, hvad der virker et sted. Hvad der virker de forskellige steder, afhænger nemlig meget af, hvad det er du skriver, hvem du skriver til eller for, og hvad hele formålet med dit content egentlig er. Gør dig derfor nogle erfaringer, før du kaster dig ud i de tekster, som der virkelig har betydning, således du kan være sikker på at ramme plet første gang med den måde, som du skriver på.

Husk de gode citater og ordsprog

Det er dog sikkert og vist, at der er én ting, der altid virker, når det kommer til content. Og det er at indskrive nogle gode, sjove eller spændende citater, digte, jokes eller ordsprog i sit content. Citater er med til at gøre det spændende at læse en tekst, og derfor er det med at vælge dem med omhu.

Du skal således ikke blot vælge det første og det bedste, men du skal tage dig tid til at kigge nogle forskellige igennem, før du udvælger det, som du vælger skal udgøre en del af dit content. Du skal desuden også sørge for, at det stemmer overens med den tekst, som du sidder og skriver, og derfor er det vigtigt at tænke på vinkel, når du går i gang med at skrive.

Og vinklen er netop det absolut vigtigste. For hvis ikke den stemmer overens med dit citat, vil du pludselig opleve, at det ikke hænger sammen i din tekst mere. Brug derfor dine citater med omhu og brug dem også endelig til at skabe nogle naturlige links til andre sites.

På den måde kan gode citater også være værdiskabende, når det kommer til at skabe en god SEO-tekst. Og det er vel netop, hvad alle er ude efter.

Humor er også godt

Det kan til alle tider også være en god ide at få noget humor med i sine tekster, hvis altså at emnet byder sig hertil. Humor er med til at fremme forståelsen hos alle – og det er også med til at gøre, at man husker, hvad det er, som man lige har læst.

Humor er således lige så godt som de citater, som du placerer i dine tekster.