Skal der planlægges børnefødselsdag? Er du i tvivl om, hvad du skal finde på af aktiviteter? Så læs med her, hvor du får tre bud på anderledes idéer til børnefødselsdagen.

Karaokeaften

Hvorfor ikke invitere børnene til en sjov karaokeaften? Det er en anderledes aktivitet, som de helt sikkert vil finde underholdende. Start ud med en lækker aftensmad, og find derefter karaokemaskinen frem. Du kan finde vaskeægte karaokemaskiner særligt til formålet, men du kan også tilkøbe SingStar til en Playstation, hvis I har en sådan i forvejen.

Skal der skabes masser af spænding, kan du sætte en pris på højkant til den eller dem, der skruer op for det bedste act. Skal der ikke gå alt for meget konkurrence i det, kan du sørge for, at man kan vinde inden for forskellige kategorier, således at alle har mulighed for at få fingrene i en præmie.

Karaoke er ideelt til børnefødselsdagen, fordi det er underholdende både for dem, der optræder, og for dem, der kigger på. Det bliver altså aldrig kedeligt for nogen, når først der er karaoke på programmet.

Disney-maraton

Man går aldrig galt i byen med en filmaften med masser af hygge og lækre snacks. Red op med madrasser, tæpper og puder, så alle kan sidde behageligt, og fyr op for en omgang popcorn. Det vil helt sikkert falde i god jord blandt børnene.

Der er selvfølgelig massevis af film, du kan sætte på. Er du på bar bund, går du aldrig galt i byen med en omgang Disney. De skønne Disney-klassikere er ikke klassikere for ingenting, og de er ganske enkelt altid en sikker vinder. Uanset hvor gamle de inviterede børn er, er der Disney-film, der falder i deres smag. Sæt eksempelvis Aristocats, Peter Pan og Tarzan på, hvis du vil have lidt af hvert fra den skønne Disney-verden.

Det gode ved særligt Disney-klassikerne er i denne sammenhæng, at de ikke varer specielt lang tid. Mange af dem har en spilletid på under halvanden time. Det kan være en fordel, særligt hvis du har at gøre med mindre børn, som kan have svært ved at fastholde koncentrationen i længere tid ad gangen.

Eventhall

Har du lidt penge at gøre godt med til børnefødselsdagen, kan du invitere alle børnene med i eventhall. Du finder mange forskellige af disse aktivitetshuse over alt i landet, så uanset hvor du er lokaliseret, er der helt sikkert en eventhall i nærheden.

I en eventhall kan børnene prøve kræfter med alverdens forskellige sjove, anderledes og udfordrende aktiviteter. Uanset ens kompetencer og styrker kan man være med, for de fleste af aktiviteterne minder ikke om noget, man har prøvet i forvejen. Det vil sige, at alle har det samme udgangspunkt for at klare sig godt her.

Tager du børnene med i eventhall til børnefødselsdagen, kan du være ganske sikker på at få en flok trætte unger med hjem bagefter. Det kræver en del energi, og derfor skal der sandsynligvis ikke være en masse andet på programmet samme dag. Tag blot hjem, og slut dagen af med en lækker aftensmad – de kære børn er uden tvivl blevet sultne.