Vesterhav og sandstrande, Ø-hop, toppen af Danmark i Skagen? – ferie i Danmark kan mere end man tror. Sommerhusferie er lig med hygge og nærvær. Bliv ét med lokalområdet, opdag de hyggelige butikker og spisesteder – nyd feriestemningen og kom helt ned i gear. Eller brug sommerhuset som jeres private base for udflugter og aktiviteter – se mere af Danmark og gå på opdagelse i de omkringliggende byer på egnen.

Nyd carantænen med familien

Vi skal holde os inde døre og passe på os selv og andre. Der er ikke en bedre måde at isolere sig på, som at tag ei sommerhus. Det er en måde at mildne situationen på, særligt hvis man har mindre børn. Det kan være svært at forstå situationen, men gør det bedste ud af isolationen. Hvis man allerede selv har et sommerhus, så er det oplagt at nyde det danske forår på sommerhusgrunden. Det er stadigvlk trygt og godt med tage en sommerhusferie,

Det er altid hyggeligt med kortspil og hyggelæsning, men en miniferie med børn kalder altså også på andre oplevelser så der lige som sker et eller andet. Har I tunet ind på en miniferie på Sjælland med børn, så kommer der her er par idéer til, hvad I kan få tiden til at gå med. Her finder I både forslag til oplevelser på miniferien med små børn men også til dem, der er lidt større.

Tag ungerne med i sommerhus

Ungerne sidder klar på bagsædet, trafikradioen brummer og GPS’en er kørt i stilling. Der er snacks i handskerummet og billege og små quizzer i håndtasken, så turen kommer til at gå hurtigt og nemt. Det er nemlig tid til en miniferie med børn i Danmark, så nu triller familiebilen ud på de små, kringlede landeveje på jagt efter sjove oplevelser og spændende udfordringer, som kan sættes ind i mindebanken og få jer til at grine igen og igen.

Særligt i disse coronatider er en sommerhusferie en tryg og sikker måde at holde ferie på. I kører selv på ferie, I skal ikke nødvendigvis bevæge jer ud blandt andre mennesker, og i er ikke afhængige af at skulle ud og finde åbne restauratner og attraktioner. Sommerhuset er noget der ligger nært mange danskers hjerter. Man har de mange store naturområder der ligger til sommerhusområderne for sig selv og sikrer sig på den måde frisk luft og ikke bare indespæring hjemme i hverdagshjemmet. Sneglehuset.com har mange produkter der kan sendes lige til dørenog gør det super nemt at have selv den mindste med udendøre. Vikler, slynger og bæreseler er geniale, hvis man ønsker at have sit barn så tæt til sig som muligt. Det skaber både trykhed for dig og for baby.

Hold en billig miniferie

Det kan selvfølgelig godt knibe lidt med pengene på kontoen for nogen de næste par uger. Det er desværre den situation vi står i. Måske er det det hele værd at tage feriedagene, hvis du alligevel har nogen der skal skydes af og så låne nogle penge. Du befinder dig måske i en branche der nu har det hårdt, men hvad med efter krisen? Har du mulighed for tjene pengene ind igen senere, til betaling af din gæld?

Der er heldigvis en nem måde at låne penge på, som kan dække din miniferie med ungerne. Du skal ikke bruge de store penge, ved mindre du skal ud og leje et sommerhus. Pantsat.dk tilbyder hurtige og sikre lån, med sikkerhed for en af dine værdigenstande. Har du noget på loftet eller i garangen, som du ikke kommer til at bruge lige forløbig, hvorfor så ikke pantsætte det, for et belød, så dig og sin familie kan gå i den mest behagelige og ultimative karantæne muligt?

  • Ha det godt derude og pas på hinanden!