Vil du gerne finde din nye helt store hobby i det nye år, så er der masser af spændende ting på ’programmet’. Det er i sandhed en tid, hvor mange interesser boomer, og hvor mange af de gamle måske også får en renæssance. Det er lige præcis det, denne tekst skal handle om.

For hobbyer er noget, som kommer og går, og ofte kommer de også tillbage igen. De baseres oftest på, hvad der ellers foregår i samfundet, og derfor er det også muligt at spå lidt om, hvad der kommer til at hitte i det nye år – og måske også nogle år ud i fremtiden.

Så vil du gerne have lidt ekstra udover fodbold i TV, er det nu, du skal spidse ører. Der kommer nemlig nogle bud på, hvad der bliver populært hos danskerne fremover.

 

Det er fedt at være sund – ikke fanatisk

Det er næppe en overraskelse for mange, at sundhed er noget, som er på rigtig manges læber. Der sker dog hele tiden ændringer også på dette område, som gør det lidt til en ny vin på gamle flasker. Eksempelvis er det ikke længere virkelig ’in’ at være totalt fanatisk omkring sin krop, når det gælder sundhed.

Det er, og det bliver det også fremover, en fed ting at være i balance med sin egen krop og føle sig sund, men uden at det bliver noget, som fuldstændig overtager i livet. Man kan sagtens have en sund livsstil, hvor der selvfølgelig er fokus på sundhed, men hvor man ikke altid skal sige nej til alt det sjove af den grund.

Træning fylder voldsomt meget i manges liv, og det handler selvfølgelig om samtidig at have det sjovt. Og netop det sjove aspekt er en stor ting i øjeblikket. Det skal ikke være en træls ting, som man alligevel ikke har lyst til at gøre noget ved. Det skal derimod være noget, man glæder sig til, fordi man stiler imod noget.

 

Dyrk din favoritsport

Rigtig mange er begyndt at gå tilbage til den sportsgren, de nyder allermest. Det betyder, at de måske i gamle dage dyrkede rigtig meget fodbold, og det vil de så gerne i gang med igen. Måske har nogle års pause fra græsset betydet, at man ikke helt har de evner, man husker. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være virkelig sjovt og en god måde at få motion på.

Man kan hurtigt få følelsen af at være verdensstjerne tilbage, og det er mindst lige så fedt at score et mål som 30-årig, som når man er ti. Man skal bare selv finde følelsen frem i kroppen.

Det kunne også være en ny sport, man forsøger sig med. Eksempelvis er mange vilde med at spille badminton på hyggeplan, hvor det ikke nødvendigvis er fast planlagt fra uge til uge. Man kan stile mod at spille hver uge, og så kan man ellers booke sig ind på tider. Det er ikke specielt dyrt, og det er sjovt, uanset hvilket niveau man har med en ketcher i hånden.