Vil du gerne være opdateret omkring de seneste trends inden for boligindretning? Så læs med her og bliv ajour med de trends, der med stor sandsynlighed vil dominere den danske boligindretning i 2018.

Farven

Det er meget typisk, at der altid er én farve, der i særlig grad dominerer boligindretningen i løbet af året. I 2018 er det den grønne farve. Den grønne farve gjorde sig også gældende i 2017, hvor den prydede alt fra vægge til puder, men i år er nuancen langt mere klar og mættet. 2018 vil også være præget af farvekontraster, som vil vække opsigt. For eksempel er det in at kombinere en knaldrød farve med den klare grønne farve. Det gode ved den kontrastfyldte farvetendens er også, at du kan følge trenden uden at det vælter dit budget for eksempel ved at investere i grønne og røde pudder, der vil skabe kontrast og klarhed i din bolig.

 

Stringhylderne: En stilren klassiker

Hvis du ikke allerede kender til den klassiske string reol, så er du gået glip af et utrolig populært og klassisk design, der passer ind i såvel køkkenet, som badeværelset og soveværelset. Designet er meget tidsløst og passer ind i enhver boligindretning, da hylderne er tilgængelige i et utal af farver. String reolen er derfor også en investering værd i 2018 og er et design, der aldrig går af mode.  

Mere glas

Det har været en stor trend at investere i keramik i hjemmet, men det er efterhånden blevet en mindst ligeså stor trend at investere i glas til boligen, hvilket især gælder farvet glas og glas som en del af en brugsgenstand – hvilket for eksempel kan være foden på en lampe. Også inden for glas går de kontrastfyldte farver igen, hvorfor klare farver i glasmateriale er en tendens, som man bør følge, hvis man vil følge tidens hotteste trends inden for boligindretning.

 

Naturmaterialer

Inden for boligindretning er man gået en smule væk fra den klassiske hvide farve, som i mange år har været det helt store og sikre hit inden for boligindretning. Men mange har fået en forkærlighed for materialet eg, som både fungerer ret godt som fronter i køkkenet eller helt grundlæggende som et bærende materiale i det enkelte møbel.

 

Formede fliser

Står du og skal renovere dit badeværelse? Så læs med her, hvis du gerne vil have det mest trendy badeværelse i byen. De geometriske fliser har vundet indpas, og de ses både som seks- og ottekantede. Hvis du tør prøve noget helt nyt og anderledes, fremfor et klassisk valg som for eksempel de marokkanske fliser, så bør du rette dit blik mod denne anderledes trend.

 

Blomsterne flytter ind

Når man ser tilbage på 2017, så er det ikke nogen hemmelighed at de grønne planter var særdeles in. Planterne er stadig populære, men i år vil vi se, at blomsterne flytter ind i hjemmet: Indret din bolig med uperfekte blomsterbuketter og blomsterprint på alt fra tæpper til møbler, hvor farven gerne må være mørk.