Jonglerer du dagligt med flere digitale bolde på én gang, når du arbejder, så kunne du nok have stor glæde af at få samlet alle dine aktive skærme i én. En stor skærm, der kan samle alle dine devices på én gang, kan sagtens være den ultimative løsning for dig.

Med en stor buet skærm fra Philips får du det helt store overblik.

Hvorfor er en storskærm en fordel?

Der er flere fordele forbundet med at have en storskærm at se på, når du arbejder. Du har mulighed for selv at indrette skærmen i forhold til, hvor mange skærmbilleder du skal have oppe på én gang. Så slipper du for konstant at skulle åbne og lukke dine faner, når du egentlig har brug for at se på dem alle hele tiden.

De bedste innovative skærme fra Philips kan give dig alt det, du har brug for for at skabe den behagelige og effektive arbejdsplads. Du får tilmed en meget høj billedkvalitet og en optimeret ydeevne. Det gør den til en fornøjelse at arbejde med.

Skærmens design

På flere af Philips’ store skærme er formen buet. Det vil sige, at du sidder foran en stor og bred skærm, som du nemt kan overskue. Den buede form gør det nemmere for dig at få et overblik, da du ikke behøver at dreje hovedet ret meget for at kunne se det, der er helt ude til siden af skærmen.

Det ergonomisk rigtige design betyder meget for brugervenligheden. Det er vigtigt, hvis du i løbet af en lang arbejdsdag sidder foran skærmen det meste af tiden.

Skærmfoden, SmartErgoBase, gør det for eksempel muligt for dig at indstille skærmens retning ned i den mindste detalje, så den passer helt perfekt til dig. Det er til stor gavn for din krop, at den skånes mindst muligt, når du arbejder.

Den miljøvenlige skærm

Elektronikken sluger en del energi. For at skåne miljøet bedst muligt, så har Philips udviklet nogle strømbesparende detaljer, der kan reducere strømforbruget med op til 80 %.

Skærmens menneskecensor kan registrere, om der er nogen foran skærmen via infrarøde signaler. Det betyder, at lysstyrken i skærmen automatisk sænkes, når du ikke er foran skærmen. Philips’ Smart Power skåner både miljøet og din økonomi og får skærmen til at holde længere.

Philips innovative skærme tager den grønne omstilling meget seriøst.

Vælg en storskærm fra Philips

Der er meget at vinde ved at vælge en storskærm fra Philips. Dels får du dermed den ultimative digitale arbejdsplads, der giver dig gode og driftssikre billeder, og dels får du et helt unikt overblik over de sider, du arbejder med.

Du får tilmed en ergonomisk korrekt arbejdsstation, som skåner din krop bedst muligt imod overbelastninger.

Er miljøet også vigtigt for dig, så sætter du nok også pris på, at Philips tager miljøhensynet meget alvorligt.

Skru op for det praktiske, det ergonomisk rigtige, den digitale høje kvalitet og det miljømæssige rigtige produkt. Det kan du gøre med en innovativ skærm fra Philips.