Påsken er lige rundt om hjørnet og det betyder ferie for det fleste. Endelig er det tid til en velfortjent ferie. Har du lagt planer for, hvad du skal nå? Hvis ikke, så bare rolig, du kan nå det endnu! Vi guider dig til, hvad du kan lave i din påskeferie.

 

Skiferie

Har du blot ferie i helligdagene, så frygt ikke. Du kan stadig nå en masse! Hvad med at tage hele familien med på skitur? Der er flere steder i Norge og Sverige, som stadig har sne i påskeferien. Så hvad med en tur til Trysil?

Trysil er et sandt sneparadis i Norge og det tager mindre end 10 timer at køre dertil, hvilke gør det til en oplagt destination for din påskeferie. Trysil er Norges mest snesikre skisportssteder og er desuden kendt for deres varierende skiområder. Man kan nemlig lidt af hvert i Trysil. Der er for eksempel masser af offpiste-muligheder, snowparks og fun slopes. Men det er ikke blot for den erfarne skiløber. Der er masser af muligheder for nybegynderne. Der er nemlig både blå og grønne piste, og dertil også et stort børneområde. Der tilbydes skilektioner, hvor certificerede instruktører kan tilpasse undervisningen til dine behov. Der sker masser af aktiviteter i Trysil, når det er påske. Der afholdes for eksempel masser af koncerter og afterskiing er helt speciel på denne årstid. Påskeferien er derfor en oplagt mulighed for at tage en tur på ski.

 

Alt det du ellers ikke kan nå

Har du ikke lyst og overskud til at tage med hele familien ud at stå på ski, så er der heldigvis mange andre ting, som du kan tage dig til. I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til at få alle hverdagens forpligtelser ti at gå op i en højere enhed. Påskeferien er derfor en oplagt mulighed for, at du kan catche up med alle forpligtelserne Har du for eksempel udskudt at få repareret din iPhone i lang tid, så er det på tide at få det gjort. Trænger dig hus til at blive forårsklar, så sæt en dag af til at rengøre hele dit hjem. Hvis du får klaret alle dine forpligtelser, har du mere tid til at lave alle de ting, som du rent faktisk kan lide at lave.

 

Tag ud

Påsken giver dig en række tid til at gøre lige det, som du har lyst til. Så sørg for at du ikke kun bruger hele din ferie indendørs, men også sørge for at tage ud. Er du blevet inviteret til påskefrokost, så sørg for at tage af sted. Selvom det måske kan virke uoverskueligt at tage af sted, så vil det med garanti blive en rigtig hyggelig dag. Derudover er der masser af museums, som stadig har åbent selvom det er helligdag, så sørg for at tjekke, hvilke som har åbent og tag hele familien med ud at være kulturelle.

Slap af

Ferien er et perfekt tidspunkt, hvor du har lidt tid tilovers til at slappe af. Så sørg nu for at få hevet stikket ud et par dage. Kan du lide at få lange ture, eller trænger du til nyt garn fra Drops, så du kan strikke sokker til alle børnene? Så din velfortjente ferie ideel til det. Så uanset om det er en tur i svømmehallen med hele familien eller at læse en god bog er underordnet. Det vigtigste er blot, at du gør noget, som får dig til at slappe af. Ved at tage dig tiden til at slappe af, vil du komme tilbage på arbejdet med mere overskud.